ITALIAN RESTAURANT SINCE 1969

RESERVEREN MENUKAART

Over Ons

Palermo pizza restaurant heeft zich bijna een halve eeuw geleden in 1969 in Rotterdam gevestigd, en is het oudste Italiaanse restaurant in de stad. De naam Palermo, “de mooiste stad van Sicilië” werd gekozen, ook om de Italiaanse culinaire wortels en herkomst van de eigenaren te eren. Er word op traditionele Siciliaanse wijze gekookt met een selectie van zuid en noord Italiaanse producten, om topkwaliteit gerechten te creëren.

Bij restaurant Palermo is het alsof je even in Italië bent, en willen we u het gevoel geven dat u zich in een kleine stad in Sicilië bevind. Wij heten u van harte welkom in onze zaak.

BENVENUTO!

Onze producten

In de loop der jaren hebben wij een eenvoudige mediterraans familie maaltijd bedacht, met lichte voedingstoffen als basis. Ons motto is “Passion for Quality”, dit komt bij ons tot zijn recht door het gebruiken van gezonde recepten die goed verteerbaar zijn.

Berijd met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De versheid van de producten en grondstoffen is een essentieel onderdeel van onze keuken. Restaurant Palermo staat garant voor een gevarieerde gastronomie: Met een brede selectie voorgerechten en typische kazen. Met een eerste en tweede gang warme en koude bijgerechten, evenals fruit en desserts.

Italiaanse kwaliteitswijnen

Restaurant Palermo werkt alleen met de beste ingredienten. Deze komen zowel uit Nederland als Italië.
De kwaliteit van ingrediënten is zeer belangrijk voor ons en de lasagne word dagelijks bereid door onze chef kok. Tomatensaus bevat alleen Italiaanse tomaten, met een ruime keuze aan bijgerechten en sauzen voor verschillende gerechten. Alle gerechten worden berijd met ‘extra vergine olijfolie’.

Reserveren

Zwart Janstraat 92C

3035 AW, Rotterdam

Nederlands

Tel. – +31 010 466 3244